1. Нарежете зеленчуците на кубчета. Задушете първо чесъна, а след това и останалите зеленчуци. Подправете със сол ,пипер и прясна мащерка. Оставете зеленчуците да поврат.
2. Затоплете франзелата във фурната и я разрежете по дължина, а после на 6 парчета.
3. Върху всяко парче франзела сложете рататуй, а отгоре парче сирене и парче шунка.

Продукти

  • 1 франзела 1 глава лук 1 тиквичка 1 патладжан 1 червена чушка 2 домата 1 скилидка чесън 1 стрък мащерка сол и черен пипер 150 г сирене Бри 100 г шунка 750 g aardappels 250 g couscous 250 ml melk 1 scheutje olijfolie

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички