Френски сандвич
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Нарежете зеленчуците на кубчета. Задушете първо чесъна, а след това и останалите зеленчуци. Подправете със сол ,пипер и прясна мащерка. Оставете зеленчуците да поврат.
2. Затоплете франзелата във фурната и я разрежете по дължина, а после на 6 парчета.
3. Върху всяко парче франзела сложете рататуй, а отгоре парче сирене и парче шунка.
2. Затоплете франзелата във фурната и я разрежете по дължина, а после на 6 парчета.
3. Върху всяко парче франзела сложете рататуй, а отгоре парче сирене и парче шунка.
Продукти
- 1 франзела 1 глава лук 1 тиквичка 1 патладжан 1 червена чушка 2 домата 1 скилидка чесън 1 стрък мащерка сол и черен пипер 150 г сирене Бри 100 г шунка 750 g aardappels 250 g couscous 250 ml melk 1 scheutje olijfolie
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква
Рецепти Стоян и Лора
Печен карфиол
Рецепти Джейми Оливър
Шишчета по гръцки /сувлаки/
Рецепти Джейми Оливър
Три вида ризото