Начин на приготвяне:

1. Нарежете зеленчуците на кубчета. Задушете първо чесъна, а след това и останалите зеленчуци. Подправете със сол ,пипер и прясна мащерка. Оставете зеленчуците да поврат.
2. Затоплете франзелата във фурната и я разрежете по дължина, а после на 6 парчета.
3. Върху всяко парче франзела сложете рататуй, а отгоре парче сирене и парче шунка.

Продукти

  • 1 франзела
  • 1 глава лук
  • 1 тиквичка
  • 1 патладжан
  • 1 червена чушка
  • 2 домата
  • 1 скилидка чесън
  • 1 стрък мащерка
  • сол и черен пипер
  • 150 г сирене Бри
  • 100 г шунка
  • 750 g aardappels
  • 250 g couscous
  • 250 ml melk
  • 1 scheutje olijfolie

Свързани рецепти