Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Френски лучен пай /пицалангиер/

категория 0/5
Нарежете на едро лука и го задушете в масло до прозрачност. Добавете към него и чесъна.
Разточете многолистното тесто /или бутер тесто/ с точилка, като го поръсвате леко с брашно. Поставете го в тава, постлана с хартия за печене и оформете с пръсти борд от тестото. Леко надупчете тестото с вилица.
Нарежете на кръгчета тиквикчакат и я запечете в грил-тиган леко.
Изсипете задушения лук върху тестото, отгоре разпръснете парченца аншоа, маслини. След това сложете парчета обелена от кожата сьомга. Най-отгоре наредете и кръгчетата тиквичка.
Запечете пая на 190 градуса.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен