Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Френска лучена супа

категория 0/5
1. Нарежете лука на кръгчета и ги задушете в маслото до омекване.
2. Добавете зеленчуков, пилешки или телешки бульон. подправете с малко сос Уорчестър и табаско за пикантност. Оставете супата да поври до пълното омекване на лука.
3. Нарежете франзелата на филийки и ги поръсете с настърган кашкавал. Запечете ги до разтапяне на кашкавала.
4. Сервирайте супата в купички заедно със запечени филийки.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен