Френска лучена супа
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Нарежете лука на кръгчета и ги задушете в маслото до омекване.
2. Добавете зеленчуков, пилешки или телешки бульон. подправете с малко сос Уорчестър и табаско за пикантност. Оставете супата да поври до пълното омекване на лука.
3. Нарежете франзелата на филийки и ги поръсете с настърган кашкавал. Запечете ги до разтапяне на кашкавала.
4. Сервирайте супата в купички заедно със запечени филийки.
2. Добавете зеленчуков, пилешки или телешки бульон. подправете с малко сос Уорчестър и табаско за пикантност. Оставете супата да поври до пълното омекване на лука.
3. Нарежете франзелата на филийки и ги поръсете с настърган кашкавал. Запечете ги до разтапяне на кашкавала.
4. Сервирайте супата в купички заедно със запечени филийки.
Продукти
- 6 глави лук 1.5 л месен бульон 35 г масло сос Уорчестър 0.5 франзела 100 г настърган кашкавал табаско
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Английска лучена супа
Рецепти Джейми Оливър
Италианска зелева супа
Рецепти Стоян и Лора
Супа от чушки
Рецепти Стоян и Лора
Пилешка супа с гъби и праз
Рецепти Стоян и Лора
Фламандска пилешка супа
Рецепти Ненад Великович
Телешка супа
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Бабина чорбица
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Гурме супа със сьомга
Рецепти Супа от аспержи с млечен мус
Рецепти Рудолф ван Веен
Малтийска рибена супа /алиота/