Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука на кръгчета и ги задушете в маслото до омекване.
2. Добавете зеленчуков, пилешки или телешки бульон. подправете с малко сос Уорчестър и табаско за пикантност. Оставете супата да поври до пълното омекване на лука.
3. Нарежете франзелата на филийки и ги поръсете с настърган кашкавал. Запечете ги до разтапяне на кашкавала.
4. Сервирайте супата в купички заедно със запечени филийки.
2. Добавете зеленчуков, пилешки или телешки бульон. подправете с малко сос Уорчестър и табаско за пикантност. Оставете супата да поври до пълното омекване на лука.
3. Нарежете франзелата на филийки и ги поръсете с настърган кашкавал. Запечете ги до разтапяне на кашкавала.
4. Сервирайте супата в купички заедно със запечени филийки.
Продукти
- 6 глави лук
- 1.5 л месен бульон
- 35 г масло
- сос Уорчестър
- 0.5 франзела
- 100 г настърган кашкавал
- табаско