Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Фондю със сирене

категория 0/5
1. Сложете виното и бульона в тенджера. Оставете ги да заврат на слаб огън.
3. Настържете сиренето - хубаво е да се смесят няколко вида зрели сирене, например грюер, ементал и др. Добавете сиренето и бъркайте докато то се разтопи.
4. Разтворете нишестето в малко студена вода и го изсипете в тенджерата. Бъркайте 2 минути, докато сместа се сгъсти.
5. Бланширайте розички броколи в подсолена вряща вода за около 3 минути. Изцедете ги и ги облейте със студена вода. Почистете и измийте репичките.
6. На клечки забучете по една репичка, розичка брокол и доматче. Хлябът нарежете на кубчета.
7. За салатата нарежете на тънки лентички ябълките, краставичките също. Лукът нарежете на тънки полумесеци. Добавете сметаната и овкусете със сол и пипер. Разбъркайте хубаво.
8. Сервирайте фондю в купичка. Гарнирайте с шишчета със зеленчуци, кубчета хляб и салата.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен