Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Фокача

Стъпки

  1. Prev1/3Next

    Продуктите се смесват и постепенно се добавя водата, като се омесва меко еластично тесто. Оставя се да отпочине 10 минути.
  2. Prev2/3Next

    Кръгла тава се намазва със зехтин и тестото се разстила, докато покрие дъното. Оставя се да удвои обема си.
  3. Prev3/3Next

    Когато напълни тавата, на няколко места пробиваме дупки с пръст и в тях сипваме обилно зехтин и поръсваме със сол. Пече се на 180 градуса до златисто.
    Гарнирайте с шунка, кашкавал, черни маслини.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да