1. Наситнете лука и чесъна. Бекона и чушките нарежете на кубчета.

2. В половината от зехтина сотирайте зеленчуците и бекона. Добавете отцедения боб. Гответе 3-4 минути, монтирайте с маслото и поръсете с нарязания девесил. Овкусете със сол и черен пипер.

3. Овкусете със сол и черен пипер филетата риба, подсушете ги добре. Запържете ги в останалия зехтин до златисто от всички страни.

4. Поднесете върху бобената смес и поръсете със зехтин, смесен с малко накълцан девесил.

Продукти

  • 800 г филе от треска
  • 200 г бял боб от буркан
  • 200 г пушен бекон
  • 1/2 зелена чушка
  • 1/2 червена чушка
  • 2 скилидки чесън
  • 1 малка глава лук
  • 1/2 връзка девесил
  • 50 г краве масло
  • 60 мл зехтин
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички