Филе от треска с боб и пушен бекон
Рецепта от: Стоян и Лора
1. Наситнете лука и чесъна. Бекона и чушките нарежете на кубчета.
2. В половината от зехтина сотирайте зеленчуците и бекона. Добавете отцедения боб. Гответе 3-4 минути, монтирайте с маслото и поръсете с нарязания девесил. Овкусете със сол и черен пипер.
3. Овкусете със сол и черен пипер филетата риба, подсушете ги добре. Запържете ги в останалия зехтин до златисто от всички страни.
4. Поднесете върху бобената смес и поръсете със зехтин, смесен с малко накълцан девесил.
Продукти
- 800 г филе от треска
- 200 г бял боб от буркан
- 200 г пушен бекон
- 1/2 зелена чушка
- 1/2 червена чушка
- 2 скилидки чесън
- 1 малка глава лук
- 1/2 връзка девесил
- 50 г краве масло
- 60 мл зехтин
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква
Рецепти Стоян и Лора
Печен карфиол
Рецепти Джейми Оливър
Шишчета по гръцки /сувлаки/
Рецепти Джейми Оливър
Три вида ризото