Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Филе Малибу

категория 0/5
1. Направете марината за месото като смесите рома и кокосовото мляко. /Вместо готово кокосово мляко може да си направите сами като разцепите кокосов орех и отчупите едно парче от вътрешността му. Настържете парчето с помощта на ренде в купа и го залейте с вряла вода. След това го прецедете през цедка./ Потопете пържолите в маринатата и ги оставете ная-малко за 1 час в хладилника.
2. Обелете пресен ананас и отрежете 4 резена от него, като премахвате твърдата част. Нарежете ананаса, чушката и лука на кубчета. Подсушете месото, оваляйте го в брашно и го запържете в тиган със зехтин. Овкусете го със сол и пипер и добавете бучка масло Когато месото се запечатва от втората страна, добавете лука, чушката и стафидите в тигана. Извадете месото в чиния.
3. Добавете ананаса при зеленчуците и разбъркайте. Изсипете половината от маринатата, соса от месо и сметаната. Оставете сместа малко да покъкри и върнете месото в тигана. Накрая добавете нарязания на ситно див лук.
4. Сварете ориза. Вместо кафяв може да използвате смес от бял и див ориз.
5. Сервирайте ориз за основа, отгоре парче филе и залейте всичко с плодово-зеленчуковата смес.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен