Подготовка

1. Маслото и захарта се разбиват на пухкав крем. Един по един се прибавят жълтъците, а след това какаото и ванилията. 2. От получения крем се отделя 1/3 и се оставя в хладилника да се стегне. 3. Към останалата част от крема се прибавят орехите и разбитите на сняг белтъци, като се редуват и се разбъркват внимателно с лопатка. 4. Тестото се изсипва в тортена форма, застлана с хартия за печене. Сладкишът се пече на слаба фурна – 150 градуса за по-дълго време, тъй като в него няма брашно и набухватели. 5. След като се изпече сладкишът се оставя да изстине напълно и след това

Продукти

  • 250 г меко масло
  • 300 г пудра захар
  • 6 жълтъка
  • 70 г какао
  • 2 пакетчета ванилия
  • 250 г смлени орехи
  • 6 белтъка
  • 60 г бренди

Свързани рецепти