Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Фалшив гараш

Стъпки

  1. Prev1/5Next

    1. Маслото и захарта се разбиват на пухкав крем. Един по един се прибавят жълтъците, а след това какаото и ванилията.
  2. Prev2/5Next

    2. От получения крем се отделя 1/3 и се оставя в хладилника да се стегне.
  3. Prev3/5Next

    3. Към останалата част от крема се прибавят орехите и разбитите на сняг белтъци, като се редуват и се разбъркват внимателно с лопатка.
  4. Prev4/5Next

    4. Тестото се изсипва в тортена форма, застлана с хартия за печене. Сладкишът се пече на слаба фурна – 150 градуса за по-дълго време, тъй като в него няма брашно и набухватели.
  5. Prev5/5Next

    5. След като се изпече сладкишът се оставя да изстине напълно и след това се се сиропира с брендито. Отгоре се намазва с крема.
категория 5/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли