Подготовка

9. Подредете елхичките в чиния, поръсена с пудра захар. Заскрежете върховете им като капнете малко бял шоколад, Направете украса от цветна захар и поръсете с пудра захар за снежен ефект.
8. Намажете кексчетата с бял шоколад и ги оваляйте в суров шам фъстък.
7. С нож изравнете неравностите от печенето в широката част. 4. Напълнете малки чашки или други форми с брашно и забодете фунийките в него с върха надолу. Напомням, че чашките трябва да са устойчиви на печене.
5. Напълнете фунийките с кексово тесто 2/3 и ги изпечете в предварително загрята на 170 гра

Продукти

  • 120 г меко масло
  • 12 с.л. пудра захар
  • 3 яйца
  • 14 с.л. брашно
  • 10 г бакпулвер
  • 1 ванилия
  • 1 к.ч. счукани орехи
  • 1 к.ч. микс от сушени плодове
  • 0.5 портокал
  • настъргана кора

За украса:

  • стопен бял шоколад
  • суров шам фъстък
  • цветна захар или бонбони
  • пудра захар

Свързани рецепти