Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Джинджифилови бисквити

категория 0/5
1. Върху плота изсипете брашното и направете кладенче в него. Върху брашното поръсете солта, а в кладенчето сложете остърганата вътрешност на шушулката ванилия, захарта и мекото масло, нарязано на кубчета. Омесете гладко тесто и го увийте в прозрачно фолио. Сплескайте го и го сложете в хладилник за половин час.
2. Разточете тестото тънко, като поръсвате брашно под и върху него. Трябва да получите правоъгълна форма. С помощта на линия изравнете краищата на правоъгълника, а след това го разрежете на еднакви малки квадратчета.
3. Наредете квадратчетата в плоска тава, постлана с хартия за печене. Намажете бисквитите с разбито яйце. По средата на всяко квадратче поставете купчинка от нарязан захаросан джинджифил. Накрая поръсете бусквитите със захар.
4. Печете бисквитите в предварително загрята на 190 градуса фурна за 15 минути.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен