Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Джинджифилови кюфтенца

Стъпки

  1. Prev1/3Next

    1. Настържете лука, чесъна и джинджифила на ситно.
    2. Омесете добре каймата с останалите продукти като прибавяте по малко вода, за да стане сочна.
  2. Prev2/3Next

    3. С навлажнени ръце оформете малки кфтенца колкото орех.
    4. Изпържете ги в много малко мазнина в тефлонов тиган.
  3. Prev3/3Next

    5. Нарежете зеленчуците на тънки ленти, намажете ги със зехтин и ги гриловайте.
    6. Увийте кюфтенцата в различните зеленчуци и забодете с клечка за зъби.
    7. Поднесете с различни сосове.
категория 0/5
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли