Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Джанджан бантал

категория 0/5
1. Сварете ориза. Оставете го да изстине. Отстранете пликчето и нарежете ориза на парчета. Сложете го в купа.
2. Добавете накъсаното сварено пилешко месо, банана и зеления лук, нарязани на колелца. Добавете нарязаната палмова захар, настъргания кокос и щипка сол. Разбъркайте.
3. Разрежете банановото листо на две и нагрейте парчетата над пламък. Изсипете плънка в листото и го завийте. Вържете двата краища на рулото с канап, като бонбон.
4. Задушете на пара за 3 минути.
5. Разрежете листата на масата.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен