Двоен дип от тирамису
1. В тенджерка сложете кафето и захарта на тих огън. Бъркайте докато захарта се разтопи. След това оставете сместа да къкри 1 минута. Щом дръпнете съда от котлона, добавете ликьора и разбъркайте. Поставете крема в хладилник.
2. В купа смесете маскарпонето, сметаната, пудрата захар и ваниловия екстракт. Разбъркайте до гладкост и охладете.
3. Поднесете по малко от крема с маскарпоне и кафеения крем в две стъклени чашки заедно с 2-3 бишкоти.

Продукти

  • 2 с.л. кафе еспресо 1 с.л. захар 1 с.л. кафеен ликьор 60 г маскарпоне 60 мл течна сметана 2 с.л. пудра захар 0.5 ч.л. ванилов екстракт 6 бишкоти

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички