Дресинг с кашу и горчица

Дресинг с кашу и горчица

Начин на приготвяне:

1. Сложете ядките кашу, горчицата, меда и лимоновия сок в кухненски робот или блендер. Добавете сол и смелете.
2. Добавете вода и разбъркайте отново, до хомогенност.
3. Пресипете дресинга в стъклен буркан с капачка и съхранявайте дресинга в хладилник до 2 седмици.
4. Дресингът е подходящ за всякакви салати и печени зеленчуци. Вместо кашу може да използвате други ядки. 

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/

Продукти

  • 0.5 ч.ч. печено солено кашу
  • 1 с.л. едрозърнеста горчица
  • 2 с.л. лимонов сок
  • 1 ч.л. мед
  • 0.5 ч.л. сол
  • 0.5 ч.ч. вода

Свързани рецепти