Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Домашни банички с кълцано месо, извара и спанак

категория 0/5
Спанакът се задушава леко в малко масло на слаб огън. Слага му се сол и пипер. Задушеният спанак се прецежда, за да му изтече мазнината и водата. Месото се накълцва и заедно с нарязания лук се задушава на силен огън в зехтин. Накрая се прибавя и спанака. Сместа се пресипва в купа, разбърква се, посолява се и се добавя и изварата. От всяка кора се правят три продълговати ленти, като за всяка баничка се използват по две кори една върху друга. В единият край се слага плънката и лентата се завива на триъгълник. Баничките се слагат в намазнена тава, отгоре се намазват с жълтък и се пекат в предварително загрята фурна /180 градуса/ за около 15 минути.
За деца:
да
За вегетарианци:
не