Дип с горгонзола
Рецепта от: Ненад Великович
1. Почистете и нарежете морковите, чушката и тиквичката, без да я белите, на лентички.
2. Накъсайте карфиола и броколито на розички и ги бланширайте за 3-4 минути във вряща подсолена вода. набодете всяка розичка на клечка за зъби.
3. Нарежете орехите и ги сложете в купа. Добавете киселото мляко и накъсаната на парченца горгонзола. Намачкайте и разбъркайте. Добавете няколко зърна грозде, нарязани на четвъртинки. Разбъркайте отново.
4. Сервирайте дипа в купичка заедно с нарязаните зеленчуци.
2. Накъсайте карфиола и броколито на розички и ги бланширайте за 3-4 минути във вряща подсолена вода. набодете всяка розичка на клечка за зъби.
3. Нарежете орехите и ги сложете в купа. Добавете киселото мляко и накъсаната на парченца горгонзола. Намачкайте и разбъркайте. Добавете няколко зърна грозде, нарязани на четвъртинки. Разбъркайте отново.
4. Сервирайте дипа в купичка заедно с нарязаните зеленчуци.
Продукти
- 200 г сирене горгонзола 200 мл кисело мляко 20 г орехи 2 моркова 1 тиквичка 0.5 глава карфиол 0.5 глава броколи бяло грозде 1 чушка 0.5 зелена салата
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Ненад Великович
Рулца с яйца и спанак
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща
Рецепти Рудолф ван Веен
Италиански солен кейк