1. Почистете и нарежете морковите, чушката и тиквичката, без да я белите, на лентички.
2. Накъсайте карфиола и броколито на розички и ги бланширайте за 3-4 минути във вряща подсолена вода. набодете всяка розичка на клечка за зъби.
3. Нарежете орехите и ги сложете в купа. Добавете киселото мляко и накъсаната на парченца горгонзола. Намачкайте и разбъркайте. Добавете няколко зърна грозде, нарязани на четвъртинки. Разбъркайте отново.
4. Сервирайте дипа в купичка заедно с нарязаните зеленчуци.

Продукти

  • 200 г сирене горгонзола 200 мл кисело мляко 20 г орехи 2 моркова 1 тиквичка 0.5 глава карфиол 0.5 глава броколи бяло грозде 1 чушка 0.5 зелена салата

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички