Чесново хлебче с чедър
1. Разрежете половин багета на две по хоризонтал, с помощта на назъбен нож.
2. Настържете сиренето чедър.
3. В купа смесете маслото със стайна температура с магданоза и настърганата фино скилидка чесън. Разбъркайте добре.
4. Намажете двете половини на багетата с чесновото масло. Поръсете ги с настърган чедър. Захлупете двете половини една върху друга и ги увийте в лист алуминиево фолио, като пакет. Поставете в предварително загрята фурна на 220 градуса и печете 15 минути.
5. Нарежете изпечената франзела на филийки.

Продукти

  • 0.5 багета 2 с.л. масло 1 скилидка чесън 1 с.л. нарязан магданоз 70 г сирене чедър

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички