Чесново хлебче с чедър
Рецепта от: Кари Озмънд

1. Разрежете половин багета на две по хоризонтал, с помощта на назъбен нож.
2. Настържете сиренето чедър.
3. В купа смесете маслото със стайна температура с магданоза и настърганата фино скилидка чесън. Разбъркайте добре.
4. Намажете двете половини на багетата с чесновото масло. Поръсете ги с настърган чедър. Захлупете двете половини една върху друга и ги увийте в лист алуминиево фолио, като пакет. Поставете в предварително загрята фурна на 220 градуса и печете 15 минути.
5. Нарежете изпечената франзела на филийки.
2. Настържете сиренето чедър.
3. В купа смесете маслото със стайна температура с магданоза и настърганата фино скилидка чесън. Разбъркайте добре.
4. Намажете двете половини на багетата с чесновото масло. Поръсете ги с настърган чедър. Захлупете двете половини една върху друга и ги увийте в лист алуминиево фолио, като пакет. Поставете в предварително загрята фурна на 220 градуса и печете 15 минути.
5. Нарежете изпечената франзела на филийки.
Продукти
- 0.5 багета 2 с.л. масло 1 скилидка чесън 1 с.л. нарязан магданоз 70 г сирене чедър
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Кари Озмънд
Начос крилца
Рецепти Кари Озмънд
Палачинки с мътеница
Рецепти Кари Озмънд
Мраморен чийзкейк
Рецепти Кари Озмънд
Печени яйчени рулца със сос от сини сливи
Рецепти Кари Озмънд
Печено говеждо
Рецепти Кари Озмънд
Пилешки гърди с праз и синьо сирене
Рецепти Кари Озмънд
Запечени картофи с праз и пармезан
Рецепти Кари Озмънд
Свинско филе със сос от боровинки
Рецепти Кари Озмънд
Парфе с кисело мляко и плодове
Рецепти Кари Озмънд
Гнезда от целувки с лимонов крем