1. Загрейте добре тиган и сипете зехтина в него. Запържете нарязаните на ситно зеленчуци за около 5 минути, докато омекнат.

2. Добавете бульона и пасираните домати. Разбъркайте и оставете сместа да покъкри малко.

3. Добавете прецедения боб и парчетата риба. Поставете капак и гответе 5 минути или докато рибата започне да се разпада на парчета.

4. Сервирайте чаудър с риба, боб и домати, поръсен с листа босилек и с топъл с хрупкав хляб.

Продукти

  • 1 с.л. зехтин
  • 500 г  нарязани лук, морков и стеблена целина
  • 600 мл пасирани домати (пасата)
  • 500 мл зеленчуков бульон, без кожа и кости
  • 4 х 150 г филета от треска или друга бяла риба
  • 400 г боб канелини от консерва
  • шепа листа босилек

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички