Чаудър с риба, боб и домати
Рецепта от: Донал Скиан
1. Загрейте добре тиган и сипете зехтина в него. Запържете нарязаните на ситно зеленчуци за около 5 минути, докато омекнат.
2. Добавете бульона и пасираните домати. Разбъркайте и оставете сместа да покъкри малко.
3. Добавете прецедения боб и парчетата риба. Поставете капак и гответе 5 минути или докато рибата започне да се разпада на парчета.
4. Сервирайте чаудър с риба, боб и домати, поръсен с листа босилек и с топъл с хрупкав хляб.
Продукти
- 1 с.л. зехтин
- 500 г нарязани лук, морков и стеблена целина
- 600 мл пасирани домати (пасата)
- 500 мл зеленчуков бульон, без кожа и кости
- 4 х 150 г филета от треска или друга бяла риба
- 400 г боб канелини от консерва
- шепа листа босилек
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Стоян и Лора
Супа от чушки
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Джейми Оливър
Южняшко пържено пиле
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква