Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бургери от скумрия със салата от цикория и ябълка

категория 0/5
За салатата отрежете кочана на цикорията отдолу и я нарежете. Шунката и необелената ябълка нарежете на ивички. Стафидите накиснете в топла вода за 15 минути и ги добавете и тях. Сложете продуктите за дресинга и овкусете с черен пипер. Разбъркайте хубаво.
Сварете обелените картофи. Като се сварят ги сложете в купа и ги намачкайте. Като поизстинат добавете накъсаната на парчета риба без кости /освен скумрия може да ползвате варена сьомга или друга тлъста риба/ и овкусете със сол и черен пипер. Може да добавите настъргана тиквичка или морков, а може и без тях. Добавете нарязания на ситно див лук, яйцето и горчицата. Разбъркайте хубаво сместа. Оформете кюфтенца с помощта на лъжица, сплескайте ги леко и ги оваляйте обилно в галета. Запържете ги за около минута от всяка страна в тиган с малко мазнина.
Сервирайте рибните бургери, гарнирани със салата.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен