Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бърза зеленчукова супа

категория 0/5
Нарежете зеленчуците не на много ситно. Гъбите и тиквичките нарежете на филийки, морковите на ивички, празът на колелца. Сложете водата в тенджера и като заври пуснете кубчето бульон - ползвайте такъв без консерванти. След това пуснете всички зеленчуци наведнъж. Оставете ги да врат на тих огън. Омесете каймата с подправки - може да ползвате или пресни, или сухи такива. Направете топчета от нея и ги пуснете при полусварените зеленчуци. Топчетата трябва да врат най-много 8 минути. Добавете мазнина. Накрая добавете шепа фиде в супата.
Поднесете топлата супа с запечени филийки хляб със сирене.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен