1. Нарежете франзелата на филийки и ги подредете в тава. Запечете ги 5-6 минути в добре загрята фурна, до златисто.
2. За дресинга обелете и нарежете на тънки филийки скилидката чесън и джинджифила. В купа смесете оцета и зехтина, добавете чесъна и нарязания магданоз. Разбъркайте.
3. Добавете натрошеното сирене и накъсаните на ленти печени чушки /може да използвате мариновани чушки/. Овкусете със сол и разбъркайте.
4. Разпределете дресинга върху брускетите. В листата цикория сипете по малко от дресинга и ги разпределете между брускетите.

Продукти

  • 1 стара франзела 1 скилидка чесън 2 печени чушки 1 с.л. нарязан магданоз 50 г бяло саламурено сирене 3 с.л. зехтин 1 с.л. ябълков оцет листа цикория 0.5 см корен джинджифил сол

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички