1. За пестото сложете листата рукола (отделете няколко листа за украса) и босилек в блендер. Добавете предварително запечените в сух тиган кедрови ядки и 20 г фино настъргано пекорино. Добавете зехитн с лимонов вкус и пасирайте.

2. Нарежете хляба на кубчета по 2 см. Загрейте 3-4 с.л. зехтин в тиган и изпържете хляба до златисто, като го поръсите със сол и черен пипер.

3. Нарежете брезаолата на тънко и я подредете в голяма чиния. Поръсете с тънка струйка зехтин. Поръсете с песто, начупете биволското сирене, крутони и предварително запечени орехи, начупени на едро. Украсете с листенца рукола и поръсете с тънки люспи сирене Пекорино.

Продукти

    Начин на приготвяне:

      Свързани рецепти

      Виж всички