Брауни със солен карамел

Брауни със солен карамел

Начин на приготвяне:

1. Нарежете купешки карамелен фъдж на кубчета.
2.Пригответе сместа за шоколадово брауни.
3. Добавете 2/3 от карамеления фъдж в сместа и разбъркайте.
4. Изсипете сместа в предварително намаслена и постлана с хартия за печене квадратна форма /20х20 см/. Поставете останалите кубчета карамелен фъдж в сместа, на достатъчно разстояние едно от друго и не близо до ръбовете, като леко ги натиснете надолу. Поръсете с морска сол. Печете в предварително загрята фурна на 160 градуса 50-60 минути. Сладкишът е готов, когато повърхността му се стегне.
5. Оставете браунито да изстине във формата 5 минути. Извадете го с помощта на листовете хартия за печене. Нарежете на еднакви 16 квадратни парчета. Поръсете с още една щипка сол.

Продукти

  • 1 доза смес за брауни
  • 140 г карамелен фъдж
  • 1 ч.л. едра морска сол

Свързани рецепти