1. В касерола сложете маслото, пудрата захар и какаото. Бъркайте сместа на слаб огън до хомогенност.
2. Прехвърлете сместа в купа. Добавете яйцата и ванилията. Пресейте брашното и разбъркайте.
3. Постелете с хартия за печене дъното и стените на квадратна форма /20 см/. Оставете краищата на хартията да стърчат над формата. Изсипете сместа и я разпределете равномерно. Печете сладкиша в редварително загрята фурна на 160 градуса за 30-35 минути.
4. Изстиналият сладкиш нарежете на еднакви квадрати. Подредете ги в чиния и поръсете с пудра захар и пресни малини.

Продукти

  • 150 г масло 250 г пудра захар 50 г какао 3 яйца 1 ч.л. ванилов екстракт 90 г брашноДопълнително: пудра захар за поръсване пресни малини

Начин на приготвяне: