Начин на приготвяне:

1. В касерола сложете маслото, пудрата захар и какаото. Бъркайте сместа на слаб огън до хомогенност.
2. Прехвърлете сместа в купа. Добавете яйцата и ванилията. Пресейте брашното и разбъркайте.
3. Постелете с хартия за печене дъното и стените на квадратна форма /20 см/. Оставете краищата на хартията да стърчат над формата. Изсипете сместа и я разпределете равномерно. Печете сладкиша в редварително загрята фурна на 160 градуса за 30-35 минути.
4. Изстиналият сладкиш нарежете на еднакви квадрати. Подредете ги в чиния и поръсете с пудра захар и пресни малини.

Продукти

  • 150 г масло
  • 250 г пудра захар
  • 50 г какао
  • 3 яйца
  • 1 ч.л. ванилов екстракт
  • 90 г брашно

Допълнително:

  • пудра захар за поръсване
  • пресни малини