Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Боботи

категория 0/5
1. Нарежете лука и чесъна на ситно. Запържете ги в олио заедно с кърито, сладкия и лютия червения пипер, настъргания джинджифил и захарта. Разбъркайте.
2. Добавете доматите и доматеното пюре. Следват ябълките, нарязани на кубчета, оцета, соса Уорчестър и конфитюра от кайсии. Разбъркайте и оставете сместа да покъкри.
3. Залейте начупената вътрешност на хляба с млякото. Изтискайте хляба и го добавете в ястието. Оставете ястието да ври 30 минути. Останалото мляко разбийте с яйцето и залейте със сместа яхнията. Пуснете и дафиновите листа.
4. Сложете тавичката във фурната за около 20 минути.
5. Гарнирайте боботи с жълт ориз /варен ориз с куркума/.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен