Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Блондис

категория 0/5
1. Разтопете белия шоколад на водна баня. Добавете маслото, дръпнете съда от котлона и разбъркайте.
2. В купа смесете яйцата, млякото, захарта, щипката сол и остърганата вътрешност от шушулката ванилия. Бъркайте енергично, може и с миксер. След това добавете кафявата захар, както и брашното.
3. Към тази смес добавете белия шоколад с маслото и разбъркайте. Накрая добавете орехите.
4. В намаслена тавичка с дълбочина 5 см. постелете хартия за печене и изсипете сместа. Печете сладкиша в предварително загрята на 180 градуса фурна около 45 минути.
5. Изпеченият сладкиш извадете от тавичката и оставете да се охлади. След това го нарежете на квадрати. /Сладкишът може да се съхранява в хладилник дълго време./
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване: