Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бисквити Ян Хахел

категория 0/5
1. Разбийте маслото със захарта с помощта на миксер. Добавете яйцето, канелата и солта и продължете разбиването. След това добавете и брашното, смесено със содата. Щом тестото започне да залепва за бъркалката спрете разбиването и го прехвърлете върху парче прозрачно фолио. Сплескайте тестото и го увийте във фолиото. Оставете го в хладилник хубаво да се стегне.
2. Разточете студеното тесто в правоъгълна форма с помощта на точилка, като поръсвате брашно. Сложете го в правоъгълна плоска тава, постлана с хартия за печене. Намажете тестото с яйце, поръсете го със захар и с филирани бадеми. Притиснете ги леко към тестото. Изпечете тестото за 15 минути на 170 градуса.
3. Разрежете тестото на квадрати.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен