Бисквити с шоколадови парченца
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Разбийте маслото с двата вида захар с помощта на миксер, до кремообразност. Добавете яйцата, ваниловия екстракт и бакпулвера и разбийте отново. Добавете брашното и бакпулвера и разбъркайте до хомогенност.
2. Нарежете на ситно шоколада и ореховите ядки. добавете ги в тестото и разбъркайте добре.
3. Постелете с хартия голяма плоска тава. С помощта на две лъжици сипвайте купчинки от сместа, на достатъчно разстояние една от друга. Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса 15-20 минути.
4. Щом бисквитите изстинат, слепете ги две по две, като по средата сложите голяма топка сладолед.
2. Нарежете на ситно шоколада и ореховите ядки. добавете ги в тестото и разбъркайте добре.
3. Постелете с хартия голяма плоска тава. С помощта на две лъжици сипвайте купчинки от сместа, на достатъчно разстояние една от друга. Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса 15-20 минути.
4. Щом бисквитите изстинат, слепете ги две по две, като по средата сложите голяма топка сладолед.
Продукти
- 225 г меко масло 100 г захар 200 г кафява захар 2 яйца 2 ч.л. ванилов екстракт 1 ч.л. бакпулвер 1 ч.л. сол 500 г брашно 300 г натурален шоколад 75 г орехи1 кг ванилов сладолед
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Рудолф ван Веен
Торта за принцеси
Рецепти Рудолф ван Веен
Шоколадови пайчета с розмарин
Рецепти Рудолф ван Веен
Супа с кафяв боб и печена чушка
Рецепти Рудолф ван Веен
Базелска торта
Рецепти Рудолф ван Веен
Хлебен пудинг с ябълки
Рецепти Рудолф ван Веен
Ябълкови бухтички
Рецепти Рудолф ван Веен
Баклава с богат пълнеж
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шам-фъстък и пълнеж от червени плодове
Рецепти Рудолф ван Веен
Морковен чийзкейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Флъфърнътери