Начин на приготвяне:
1. Нарежете на ситно макадамията и шоколада и ги сложете в купа. Добавете остърганата вътрешност на шушулкат ванилия, захрата, мекото масло, яйцето, брашното и бакпулвера. Омесете с ръце сместа докато стане гладка.
2. Оформете руло, като търкаляте тестото върху плота. Разрежете рулото на 10 еднакви парчета.
3. Всяко парче оформете на топка межуд дланите си. Поставяйте топчетата в плоска тава, постлана с хартия за печене и го сплесквайте с длан.
4. Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса 20 минути.
2. Оформете руло, като търкаляте тестото върху плота. Разрежете рулото на 10 еднакви парчета.
3. Всяко парче оформете на топка межуд дланите си. Поставяйте топчетата в плоска тава, постлана с хартия за печене и го сплесквайте с длан.
4. Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса 20 минути.
Продукти
- 125 г макадамия
- 100 г натурален шоколад
- 1 шушулка ванилия
- 175 г пълнозърнесто брашно
- 1 ч.л. бакпулвер
- 125 г меко масло
- 1 яйце
- 75 г захар