Бисквити с шоколад и макадамия
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Нарежете на ситно макадамията и шоколада и ги сложете в купа. Добавете остърганата вътрешност на шушулкат ванилия, захрата, мекото масло, яйцето, брашното и бакпулвера. Омесете с ръце сместа докато стане гладка.
2. Оформете руло, като търкаляте тестото върху плота. Разрежете рулото на 10 еднакви парчета.
3. Всяко парче оформете на топка межуд дланите си. Поставяйте топчетата в плоска тава, постлана с хартия за печене и го сплесквайте с длан.
4. Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса 20 минути.
2. Оформете руло, като търкаляте тестото върху плота. Разрежете рулото на 10 еднакви парчета.
3. Всяко парче оформете на топка межуд дланите си. Поставяйте топчетата в плоска тава, постлана с хартия за печене и го сплесквайте с длан.
4. Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса 20 минути.
Продукти
- 125 г макадамия 100 г натурален шоколад 1 шушулка ванилия 175 г пълнозърнесто брашно 1 ч.л. бакпулвер 125 г меко масло 1 яйце 75 г захар
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Зелена баница със спанак
Рецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Хляб със сирене и маслини
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Кекс с гранола
Рецепти Божана Кацарова
Гювеч със заешко и гъби
Рецепти Божана Кацарова
Козуначена торта
Рецепти Нина Бабич
Сладкиш с бадеми и шоколад