Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бисквити с пармезан и мащерка

категория 0/5
1. В кухненски робот или в купа сипете брашното, пармезана и мащерката. Разбъркайте ги.
2. Добавете маслото и разбъркайте. Добавете и киселото млякото. Разбъркайте до хомогенност.
3. Извадете тестото и го доомесете върху плота. Оформете го на руло и го увийте в прозрачно фолио, като добре го стегнете. Поставете в ладилник за 30 минути.
4. Върху дъска или върху плота поръсете смес от сусам и морска сол. Разопаковайте рулото тесто и го оваляйте в тях. Нарежете тестото на филийки. Подредете бисквитите легнали в тава, постлана с хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса 10 минути.
5. Поднесете охладените солени бисквити с чаша бяло вино.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Филипа Гомеш