Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бисквити с пълнеж от Тил

категория 0/5
1. Накиснете стафидите в ром или бренди поне за 15 минути.
2. Нарежете бутер тестото на квадратчета с размери 10 х 10 см или по-малки. Леко ги разточете, като си набрашнявате плота.
3. Разбийте мекото масло със захарта до пухкавост. Накрая добавете и брашното. Добавете изцедените стафиди и разбъркайте.
4. Върху 5 квадратчета сложете от пълнежа и го разстелете почти по цялата повърхност. Захлупете с друго квадратче отгоре. С помощта на назъбена формичка притиснете и отстранете излишното. Така направете 5 сладки и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене.
5. Смесете захарта и канелата. Намажете сладките с разбито яйце, а след това ги поръсете с канелена захар. Печете сладките на 200 градуса 20 минути.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен