Бишкоти
1. Разделете жълтъците от белтъците. Белтъците разбийте с миксер първо на сняг, след това добавете малко захар и продължете разбиването. Жълтъците разбийте с другата захар на ръка.
2. Смесете брашното с готовото кремче. Вместо него може да използвате царевично или картофено нишесте. Към разбитите жълтъци прибавете малко от твърдо разбитите белтъци и разбъркайте внимателно. След това изсипете и останалите белтъци. Накрая добавете пресятото брашно малко по малко. Разбъркайте хубаво.
3. Сложете сместа в пош с гладък накрайник и гладък отвор. Постелете плоска тава с партия за печене и оформете бишкотите. Отгоре ги поръсете с кристална захар.
4. Изпечете бишкотите за 15 минути на 180 градуса. Отначало след изпичането бишкотите са меки, но постепенно ще станат по-твърди.

Продукти

  • 3 яйца 90 г захар 10 г готов крем 80 г брашно

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички