Бишкоти с канела
Рецепта от: Рудолф ван Веен

1. Разбийте яйцата с ваниловата захар с помощта на миксер, до пухкавост.
2. Смесете канелата и захарта в купичка. В друга купичка смесете брашното и бакпулвера.
3. добавете брашното и бакпулвера към разбитите яйца и разбъркайте внимателно с помощта на шпатула. Пресипете сместа в шприц с гладък накрайник.
4. Постелете голяма плоска тава с хартия за печене. Шприцовайте дълги бисквити. Поръсете ги с канелена захар. Печете бишкотите в предварително загрята фурна на 170 градуса 15 минути.
5. Начупете 2/3 от шоколада в купа и го разтопете на водна баня. Останалият шоколад нарежете на ситно. добавете го към топлия разтопен шоколад. Разбъркайте докато той се разтопи.
6. Потопете всяка изстинала бишкота в шоколада, от двата края. Подредете ги тоново в тавата и ги оставете за 20-30 минути.
2. Смесете канелата и захарта в купичка. В друга купичка смесете брашното и бакпулвера.
3. добавете брашното и бакпулвера към разбитите яйца и разбъркайте внимателно с помощта на шпатула. Пресипете сместа в шприц с гладък накрайник.
4. Постелете голяма плоска тава с хартия за печене. Шприцовайте дълги бисквити. Поръсете ги с канелена захар. Печете бишкотите в предварително загрята фурна на 170 градуса 15 минути.
5. Начупете 2/3 от шоколада в купа и го разтопете на водна баня. Останалият шоколад нарежете на ситно. добавете го към топлия разтопен шоколад. Разбъркайте докато той се разтопи.
6. Потопете всяка изстинала бишкота в шоколада, от двата края. Подредете ги тоново в тавата и ги оставете за 20-30 минути.
Продукти
- 50 г захар 2 ч.л. канела 2 яйца 100 г ванилова захар 30 г брашно щипка бакпулвер 200 г натурален шоколад (70% какао)
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Рудолф ван Веен
Торта за принцеси
Рецепти Рудолф ван Веен
Шоколадови пайчета с розмарин
Рецепти Рудолф ван Веен
Супа с кафяв боб и печена чушка
Рецепти Рудолф ван Веен
Базелска торта
Рецепти Рудолф ван Веен
Хлебен пудинг с ябълки
Рецепти Рудолф ван Веен
Ябълкови бухтички
Рецепти Рудолф ван Веен
Баклава с богат пълнеж
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шам-фъстък и пълнеж от червени плодове
Рецепти Рудолф ван Веен
Морковен чийзкейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Флъфърнътери