Бишкоти
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Разделете жълтъците от белтъците. Белтъците разбийте с миксер първо на сняг, след това добавете малко захар и продължете разбиването. Жълтъците разбийте с другата захар на ръка.
2. Смесете брашното с готовото кремче. Вместо него може да използвате царевично или картофено нишесте. Към разбитите жълтъци прибавете малко от твърдо разбитите белтъци и разбъркайте внимателно. След това изсипете и останалите белтъци. Накрая добавете пресятото брашно малко по малко. Разбъркайте хубаво.
3. Сложете сместа в пош с гладък накрайник и гладък отвор. Постелете плоска тава с партия за печене и оформете бишкотите. Отгоре ги поръсете с кристална захар.
4. Изпечете бишкотите за 15 минути на 180 градуса. Отначало след изпичането бишкотите са меки, но постепенно ще станат по-твърди.
2. Смесете брашното с готовото кремче. Вместо него може да използвате царевично или картофено нишесте. Към разбитите жълтъци прибавете малко от твърдо разбитите белтъци и разбъркайте внимателно. След това изсипете и останалите белтъци. Накрая добавете пресятото брашно малко по малко. Разбъркайте хубаво.
3. Сложете сместа в пош с гладък накрайник и гладък отвор. Постелете плоска тава с партия за печене и оформете бишкотите. Отгоре ги поръсете с кристална захар.
4. Изпечете бишкотите за 15 минути на 180 градуса. Отначало след изпичането бишкотите са меки, но постепенно ще станат по-твърди.
Продукти
- 3 яйца 90 г захар 10 г готов крем 80 г брашно
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Пай с ябълки и къпини
Рецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Хляб със сирене и маслини
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Кекс с гранола
Рецепти Божана Кацарова
Гювеч със заешко и гъби
Рецепти Божана Кацарова
Козуначена торта
Рецепти Нина Бабич
Сладкиш с бадеми и шоколад