Начин на приготвяне:
1. Начупете или нарежете шоколада и го сложете в стъклена купа. Разтопете го на водна баня.
2. Към шоколада добавете маслото, меда, захарта и какаото, като разбърквате леко докато сместа стане гладка. Дръпнете купата от котлона.
3. Натрошете бисквитите и ги добавете към шоколадовата смес. Нарежете на ситно белия шоколад и го добавете заедно с бели, дребни бонбони маршмелоу. Разбъркайте.
4. Постелете дъното и стените на дълбока, квадратна тавичка и изсипете сместа в нея. Разпределете я и я притиснете. Покрийте сладкиша с парче прозрачно фолио и поставете в хладилник за 3 часа.
5. Извадете сладкиша от тавичката и го нарежете на еднакви тънки, правоъгълни парчета.
2. Към шоколада добавете маслото, меда, захарта и какаото, като разбърквате леко докато сместа стане гладка. Дръпнете купата от котлона.
3. Натрошете бисквитите и ги добавете към шоколадовата смес. Нарежете на ситно белия шоколад и го добавете заедно с бели, дребни бонбони маршмелоу. Разбъркайте.
4. Постелете дъното и стените на дълбока, квадратна тавичка и изсипете сместа в нея. Разпределете я и я притиснете. Покрийте сладкиша с парче прозрачно фолио и поставете в хладилник за 3 часа.
5. Извадете сладкиша от тавичката и го нарежете на еднакви тънки, правоъгълни парчета.
Продукти
- 85 г натурален шоколад
- 170 г меко масло
- 10 г захар
- 1 с.л. мед
- 10 г какао
- 300 г пълнозърнести бисквити
- 70 г бял шоколад
- 20 г малки бели маршмелоу