Бегачи
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Начупете или нарежете шоколада и го сложете в стъклена купа. Разтопете го на водна баня.
2. Към шоколада добавете маслото, меда, захарта и какаото, като разбърквате леко докато сместа стане гладка. Дръпнете купата от котлона.
3. Натрошете бисквитите и ги добавете към шоколадовата смес. Нарежете на ситно белия шоколад и го добавете заедно с бели, дребни бонбони маршмелоу. Разбъркайте.
4. Постелете дъното и стените на дълбока, квадратна тавичка и изсипете сместа в нея. Разпределете я и я притиснете. Покрийте сладкиша с парче прозрачно фолио и поставете в хладилник за 3 часа.
5. Извадете сладкиша от тавичката и го нарежете на еднакви тънки, правоъгълни парчета.
2. Към шоколада добавете маслото, меда, захарта и какаото, като разбърквате леко докато сместа стане гладка. Дръпнете купата от котлона.
3. Натрошете бисквитите и ги добавете към шоколадовата смес. Нарежете на ситно белия шоколад и го добавете заедно с бели, дребни бонбони маршмелоу. Разбъркайте.
4. Постелете дъното и стените на дълбока, квадратна тавичка и изсипете сместа в нея. Разпределете я и я притиснете. Покрийте сладкиша с парче прозрачно фолио и поставете в хладилник за 3 часа.
5. Извадете сладкиша от тавичката и го нарежете на еднакви тънки, правоъгълни парчета.
Продукти
- 85 г натурален шоколад 170 г меко масло 10 г захар 1 с.л. мед 10 г какао 300 г пълнозърнести бисквити 70 г бял шоколад 20 г малки бели маршмелоу
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Рудолф ван Веен
Торта за принцеси
Рецепти Рудолф ван Веен
Шоколадови пайчета с розмарин
Рецепти Рудолф ван Веен
Супа с кафяв боб и печена чушка
Рецепти Рудолф ван Веен
Базелска торта
Рецепти Рудолф ван Веен
Хлебен пудинг с ябълки
Рецепти Рудолф ван Веен
Ябълкови бухтички
Рецепти Рудолф ван Веен
Баклава с богат пълнеж
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шам-фъстък и пълнеж от червени плодове
Рецепти Рудолф ван Веен
Морковен чийзкейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Флъфърнътери