Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Баварска прелюдия

Стъпки

  1. Prev1/2Next

    1. Нарежете на кръгчета обелените картофи и ги сварете в подсолена вода.
    2. Извадете ги в цедка за да изстинат и запазете водата, в която са вряли.
    3. В купа сложете няколко резенчета картофи /колкото 1 картоф/, кората и сока на 1 лимон, чесъна, горчицата, зехтина и ригана. Налейте част от водата на картофите и пасирайте всичко с пасатор на гладък сос. Гъстотата му преценете сами и съответно добавяйте водата постепенно. Овкусете със сол и пипер.
  2. Prev2/2Next

    4. Към останалите картофи прибавете репичките, нарязани на кръгчета, лука на тънки филийки и накъсаната зелена салата.
    5. Разбъркайте, полейте със соса и сервирайте.

категория 0/5
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли