Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Басбуса /реване/

категория 0/5
1. В тенджерка сложете захарта, водата, подправките, лимоновия сок и половината изтискан лимон и оставете сиропа да заври.
2. Залейте с горещия сироп сушените плодове и оставете да се накиснат докато набъбнат.
3. За блата смесете всички продукти /маслото трябва да е със стайна температура/ докато тестото стане гладко.
4. Постелете кръгла форма с хартия за печене и я намажете с масло. Изсипете сместа за блата и я загладете отгоре с помощта на прозрачно фолио или шпатула. Изпечете блата за 45 минути на 200 градуса.
5. В тиган с малко мазнина запечете бадемите.
6. След като изстине реването започнете да го напоявате с лъжица по лъжица от сиропа. Оставете реването да попие сиропа 6 часа.
7. Украсете реването със сушените плодове, бадемите и парченца пресни плодове.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен