Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бърз бананов крамбъл

категория 0/5
1. Нарежете орехите на ситно и ги сложете в купа. Добавете брашното, и канелата, кафявата захар и нарязаното на малки кубчета студено масло. С пръстисмесете продуктите до получаването на трохи.
2. Обелете добре узрели банани и ги разрежете на две по дължина. След това ги нарежете на 3 по-малки парчета.
3. Разпределете бананите в две огнеупорни купички. Върху тях разпръснете по равно сместа от орехи и масло. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса 15 минути.
4. Поднесете топлия бананов крамбъл с топка сладолед отгоре.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Филипа Гомеш