Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бъркано хлебче

категория 0/5
1. Натрошете маята в купа, залейте я с водата и като разбърквате с пръсти добавяйте захарта, солта и около 2 лъжици брашно. Разбъркайте с телена бъркалка, докато стане гладка каша.
2. Прибавете останалото брашно и семената. След това отново разбъркайте с ръце, докато се получи лепкаво тесто. Оставете го да втасва, докато удвои обема си.
3. Поставете втасалото тесто в намазана със зехтин правоъгълна форма за кекс. Оставете го да втаса отново и го изпечете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 20-30 минути.
4. Извадете хляба от формата и го нарежете с помощта на назъбен нож.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли