Барбекю сос
Рецепта от: Ненад Великович
1. Нарежете бекона на кубчета и ги запържете в дълбока тенджера, докато станат златисти.
2. Обелете и нарежете на кубчета лука, целината и морковите. Добавете ги при бекона и разбъркайте. След това добавете нарязаната люта чушка, доматите и кисели краставички. Добавете сос "Уорчестър".
3. Щом зеленчуците омекнат, покрийте ги с вода. Щом заврят, ги дръпнете от котлона и овкусете със сол на вкус. Пресипете ги в блендер или кухненски робот и ги смелете фино.
4. Поднесете соса с печени на скара свински ребра, пилешки гърди и телешки бифтек.
2. Обелете и нарежете на кубчета лука, целината и морковите. Добавете ги при бекона и разбъркайте. След това добавете нарязаната люта чушка, доматите и кисели краставички. Добавете сос "Уорчестър".
3. Щом зеленчуците омекнат, покрийте ги с вода. Щом заврят, ги дръпнете от котлона и овкусете със сол на вкус. Пресипете ги в блендер или кухненски робот и ги смелете фино.
4. Поднесете соса с печени на скара свински ребра, пилешки гърди и телешки бифтек.
Продукти
- 100 г бекон 1 глава лук 2 моркова 1 малка глава целина 2 скилидки чесън 2 кисели краставички 2 домата 1 ч.л. сос Уорчестър щипка сол
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща
Рецепти Рудолф ван Веен
Италиански солен кейк
Рецепти Божана Кацарова
Понички със сладкарски крем