Начин на приготвяне:

1. Нарежете бекона на кубчета и ги запържете в дълбока тенджера, докато станат златисти.
2. Обелете и нарежете на кубчета лука, целината и морковите. Добавете ги при бекона и разбъркайте. След това добавете нарязаната люта чушка, доматите и кисели краставички. Добавете сос "Уорчестър".
3. Щом зеленчуците омекнат, покрийте ги с вода. Щом заврят, ги дръпнете от котлона и овкусете със сол на вкус. Пресипете ги в блендер или кухненски робот и ги смелете фино.
4. Поднесете соса с печени на скара свински ребра, пилешки гърди и телешки бифтек.

Продукти

  • 100 г бекон
  • 1 глава лук
  • 2 моркова
  • 1 малка глава целина
  • 2 скилидки чесън
  • 2 кисели краставички
  • 2 домата
  • 1 ч.л. сос Уорчестър
  • щипка сол

Свързани рецепти