Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бананов кейк

категория 0/5
1. Намачкайте хубаво узрелите банани с вилица.
2. В купа сложете  маслото на парченца, захарта, брашното, бакпулвера и канелата, яйцата, сметаната и банановото пюре. Разбийте с помощта на миксер до гладкост.
3. Леко напръскайте с олио дъното и стените на правоъгълна дълбока форма за кекс. Постелете хартия за печене и изсипете сместа. Загладете хубаво и печете кекса на 170 градуса за около час.
4. За карамеления сос смесете в тенджерка сметаната и захарта и бъркайте докато се сгъсти.
5. Извадете кекса с помощта на хартията за печене. Внимателно нанесете върху повърхността на кекса карамеления сос - той ще се стече надолу.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
Рецепта на: Дона Хей