Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Бананов хляб с крем от козе сирене и ванилия

категория 0/5
1. Загрейте фурната на 170 градуса (с вентилатор). Смесете двата вида брашно, бакпулвера, разтопеното масло, яйцата, меда и лимоновия сок. Разбъркайте добре - трябва да се получи рядко тесто, като за палачинки. Сипете сместа в продълговата форма за кекс. Сложете тестото в загрятата фурна за около 2-3 минути, за да започне процесът на печене.

2. В това време нарежете бананите на кръгчета. Извадете тестото, в него подредете банановите кръгчетата прави, като ги мушкате до половината в тестото. Поръсете с филираните бадеми и върнете във фурната за около 17 минути, докато стане златистокафяво. Извадете и оставете да се охлади на стайна температура.

3. За крема разбъркайте козето сирене със семенцата от шушулката ванилия и пудрата захар. Поднесете банановия хляб с крема от козе сирене и ванилия.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
Рецепта на: Павел Павлов