Бадемови бисквити
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. В блендер смесете бадемите с половината захар до съвсем фина смес. По желание може да заместите 5 или 10 процента от количеството бадеми с горчиви.
2. В купа разбийте останалата захар с белтъците с помощта на тел. Добавете бадемовата смес. Разбъркайте хубаво.
3. Пресипете сместа в шприц, но ако нямате такъв, може да оформите бисквитите и с помощта на две супени лъжици, като оформяте купчинки. В тава, постлана с хартия за печене оформете кръгчета от сместа.
4. Изпечете бисквитите за 30 минути на 200 градуса.
2. В купа разбийте останалата захар с белтъците с помощта на тел. Добавете бадемовата смес. Разбъркайте хубаво.
3. Пресипете сместа в шприц, но ако нямате такъв, може да оформите бисквитите и с помощта на две супени лъжици, като оформяте купчинки. В тава, постлана с хартия за печене оформете кръгчета от сместа.
4. Изпечете бисквитите за 30 минути на 200 градуса.
Продукти
- 300 г захар 150 г филирани бадеми 2 белтъка
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Пай с ябълки и къпини
Рецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Хляб със сирене и маслини
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Кекс с гранола
Рецепти Божана Кацарова
Гювеч със заешко и гъби
Рецепти Божана Кацарова
Козуначена торта
Рецепти Нина Бабич
Сладкиш с бадеми и шоколад