Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Баба Гануш

категория 0/5
1. Изпечете патладжаните във фурна за около 30 минути.
2. В блендер сложете чесъна, тахана, киселото мляко, солта, лимоновия сок и изстиналите печени патладжани и смелете.
3. Изсипете баба гануш в купа и загладете с мокра лъжица. Поръсете с червен пипер и зехтин. Гарнирайте с листа пресен джоджен.
4. Сервирайте с топъл хляб.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен