Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Агнешко с грах

категория 0/5
1. Нарежете месото на парчета без да отстранявате тлъстината му и го сложете в купа. Овкусете го със сол и черен пипер.
2. Нарежете на едро лука, моркова и селърито. чесънът нарежете на тънки филийки. Загрейте зехтин в тенджера и пуснете лука, чесъна, моркова и селърито. Добавете лютата чушка, нарязана на колелца и филенцата аншоа. Пуснете парчетата месо и усилете огъня.
3. Когато месото придобие златист цвят, добавете виното и оцета. Разбъркайте и оставете яхнията да се задушава 20 минути на по-слаб огън.
4. Нарежете картофите на едро, а доматите на половинки и ги добавете в яхнията заедно с граха. Разбъркайте и оставете яхнията да се задушава още приблизително час.
5. Сервирайте агнешката яхния с топъл домашен хляб.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Антонио и Дженаро