Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Агнешко с джоджен

категория 0/5
1. За пюрето сварете обелените и нарязани на едри кубчета картофи в подсолена вода. Прецедете ги и ги намачкайте с преса за картофи. добавете прясното мляко и овкусете със сол и черен пипер. След това добавете сварения грах и разбъркайте.
2. В сгорещена мазнина поставете котлетите. поръсете ги със сол и черен пипер и ги пържете от всяка страна по 2 минути. В тигана пуснете и смачканите скилидки чесън и клончетата розмарин.
3. За соса сложете в тенджерка водата, захарта, ситно нарязания джоджен и оцета. Оставете сместа да заври. В купичка смесете царевичното нишесте или брашно с малко вода, а след това го добавете към соса за сгъстяване, като бъркате непрекъснато.
4. Сервирайте агнешките котлети, заляти със сос и гарнирани с пюре.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен