Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Агнешки кебап с ориз

категория 0/5
Месото се почиства от тлъстините и се нарязва на кубчета. Зеленчуците се нарязват на едри кубчета. Месото се задушава в силно загрят съд., като се подправя само с пипер. Добавяме и малко чесън. Когато месото се зачерви от всички страни, се добавят зеленчуците. Разбърква се добре и се пускат няколко парченца масло. Както и цели стръкове розмарин, мащерка, магданоз. Посолява се. Слагат се доматите от консерва плюс щипка захар. Като заврят доматите, се добавя бульон така, че да покрие месото и зеленчуците. Тенджерата с капак се слага във фурна на 150-160 градуса за час и половина-два. В тиган се слага малко масло и зехтин, слага се сварения ориз. Добавя се наситно нарязани див чесън и магданоз.
За деца:
да
За вегетарианци:
не