1. За бульона използвайте оголени агнешки кокали. Измийте ги и ги сложете в дълбока тенджера.
2. Добавете нарязаните на едро лук, морков и керевиз. Овкусете с малко сол, зърна черен пипер, мента и дафинов лист. Залейте кокалите със студена вода. Варете бульона на слаб огън около 2 часа.
3. Разпределете бульона във форми за лед. Щом бульонът изстине, поставете по едно листо магданоз във всяко кубче. Замразете.
4. Използвайте кубчетата бульон за приготвянето на супи, ориз и сосове.

Продукти

  • 1.5 г агнешки кокали 1 глава лук 1 морков 2 стръка керевиз мента сол и черен пипер 1 дафинов лист листа магданоз

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички