Афганистанска салата
Рецепта от: Стоян и Лора
1. Репичките, краставиците, доматите и лукът се почистват и се нарязват на малки кубчета. Смесват се в купа. Прибавя се и накълцаният магданоз.
2. Единият лимон се изстисква, а другият се реже на парчета. Салатата се овкусява със сол и лимонов сок. Поднася се с резени лимон и ориз.
Продукти
- 2 домата
- 2 краставици
- 1 връзка репички
- 1 глава червен лук
- 2 лимона
- 5–6 стръка магданоз
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Марк Мориарти
Салата от печено цвекло
Рецепти Стоян и Лора
Салата от зелен фасул и спанак
Рецепти Джейми Оливър
Салата с печени праскови и брезаола
Рецепти Стоян и Лора
Булгур със зеленчуци и сирене халуми
Рецепти Стоян и Лора
Салата с пържени чушки, домати и нахут
Рецепти Стоян и Лора
Салата "Дъга"
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пикантна доматена салата
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Салата от краставици
Рецепти Салата „Цезар”
Рецепти Орехов дресинг за зелена салата